Известие

Collapse
No announcement yet.

ДИАГНОСТИКА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ДИАГНОСТИКА

Здравейте колеги, искам да попитам имам алфа 156 спортвагон 1,9 JTD 8V progression 2005 115 кончета, каква точно диагностика ще ми свърши работа да си правя диагностика да трия грешки ако е по сложен проблема ще е доктора,но по леките да си я оправям аз.Гледах в нета за този тип кабел но незнам дали ще стане:

https://sklad66.com/cms/FiatECUScan-KKL.html

С софтуера MultiECUScan.Най важното е че искам да разбера дали е от някой датчик или от друго,в последно време колата нещо няма теглене,имах проблем с избирача на скоростите и 5-та не можеше да влезе и само до 4 карах,2-3 се изтрелвах като ракета сега се едно няма вътък колата,оправих избирача влизат си скоростите на 5 с триста зора 180-190,и колата на 2-3 има теглене в високите обороти,четох че може AGR вентила да се е спекъл и трябва почистване или от некачествен въздушен филтър.Незнам и аз на 2-3 пъти както си карах ми изкачаше мотор контрол но колата си вървеше без проблем не ми е ограничавало скороста.Отивам си на работа след като си тръгвам от работа всичко си е добре,или някой датчик или друго,и точно за това искам да си направя една диагностика да видя за какво иде реч.

Извинете ме ако има друга подобна тема.

Благодаря Предварително.

sigpic

Без да съм запознат с проблемите на колата, найната максимална скорост е 195 км/ч и вагона тежи 1400кг. Каточели е нормално да се затрудни....
    sigpic
    1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
    2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
    2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от invinceble Покажи съобщение
      Без да съм запознат с проблемите на колата, найната максимална скорост е 195 км/ч и вагона тежи 1400кг. Каточели е нормално да се затрудни....
      Не е толкова,Като ходих до бургас по магистралата,я натиснах до 210 но в много високи обороти.

sigpic

Comment

Я кажете къде карате тия вагонетки с 210 км/ч, ще като си дойда да се пробвам и аз !!!
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Отплеснахме се от темата,става ли този кабел и този софтуер или ако не става,да ми кажете какъв кабел да си купя и кой софтуер ще ми е нужен.

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dancho89 Покажи съобщение
            Отплеснахме се от темата,става ли този кабел и този софтуер или ако не става,да ми кажете какъв кабел да си купя и кой софтуер ще ми е нужен.
            Да, стават.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

става
              Last edited by eproHD; d.m.y г., 17:31.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
              sigpic

Comment

Аз ползвам кабел KKL закупен също от склад 66 и си работи.Имам KKL с вграден превключвател,който е китайски и ключето му се ебава.

Comment

Working...
                X